Utleie

Ognatun egner seg for bruk til de fleste arrangementer og feiringer. Både leir, weekend, bryllup, konfirmasjon, barnedåp, jubileum, og minnemøte.

Våre lokaler er også godt egnet til store og små kurs og konferanser. Vi har de nødvendige hjelpemidler for et vellykket kurs/konferanse.

Vi kan tilby overnatting og har både ett hovedbygg og ett internatbygg med totalt 107 sengeplasser, i tillegg har vi tre leiligheter med totalt 18 sengeplasser. I begge bygg er det matsal, salong/stue, møtesal og kjøkken

Ognatun har også et flott uteområde nede ved Helgåvannet med mye å tilby, se mer informasjon på siden uteområdet.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne riktige rom og løsninger til dine ønsker.

Oversiktsbilde

Hovedbygget

I hovedbygget er det møtesal og salong for felles aktiviteter. Møtesalen kan brukes til kurs og møter, den rommer 150 stk. Salongen kan brukes til f.eks koselige kveldsstunder eller ventemat til bryllupsgjestene.

Der er et eget aktivitetsrom til barn og ungdom med mange spennende spill og leker som bordtennis, biljard, fottballbord, dart og subsoccer.

Hovedbygget rommer 11 rom med sengeplass til 44 gjester. I hvert av rommene er det to køyesenger og bad med dusj og toalett.

Matbygget

Matbygget består av matsal og hovedkjøkkenet vårt, samt en gang/inngangsparti med toaletter. På hovedkjøkkenet produseres all maten vi lager. Matsalen er bygget for 150 gjester, ved noen arrangement og bordoppsett er det plass til litt færre.

Internatbygget

Internatbygget har tre etasjer. Øverst i 2. etasje er det loftstue, kjøkken og 3 møterom som kan slås sammen og brukes til for eksempel matsal.

I 1.etasje er det 11 rom m/dusj og toalett, to av disse er HC-tilpasset. Til sammen 42 sengeplasser. Vi holder for tiden på med å pusse opp disse rommene. Det er fortsatt noen som gjenstår og derfor er det som bildene viser litt forskjellig standard på rommene i denne etasjen.

I underetasjen er det 8 rom med hver sin dobbeltseng. Ett av rommene er en leilighet med en liten kjøkkenkrok og en sofa som kan gjøres om til sovesofa. Underetasjen har totalt 18 sengeplasser inkludert sovesofaen. Det er et felleskjøkken på gangen tilgjengelig for alle som bor i underetasjen. Underetasjen med rom og kjøkken stod ferdig i 2019.

Leilighetene

Vi har tre leiligheter med stue, kjøkken, ett soverom m/dobbeltseng, bad m/dusj og toalett og hems med fire sengeplasser. Kjøkkenet er blant annet utstyrt med koketopp med to plater, mikro, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og servise til seks. Det er dessverre ikke stekeovn i leilighetene.